Loading…

READY TO ROCK?

Click the button below to start exploring our website and learn more about our awesome company
Start exploring

Herenkleding

Gratis stockfoto met aanschouwen, afhalen, baard

Helaas heeft een gebrek aan geschikte modieuze kleding voor mannen ertoe geleid dat de meeste mannen het moeten stellen met kleding die onhandig en oncomfortabel is. Echter, voordat je Simply Dress Your Feet and Styles Er zijn een aantal regels die u in acht moet nemen met betrekking tot wat te dragen en je moet altijd nadenken over uw aankopen. Wat u ook draagt, het heeft een functioneel doel, het is een manier om u te onderscheiden van de rest van de menigte en het geeft u een zeker gevoel van zelfvertrouwen en stijl.

Houd bij het kiezen van een broek rekening met het soort werk of de activiteit die u wilt doen, de kleuren die u wilt en de mate van formaliteit die u wilt handhaven. Probeer een lichtgekleurde broek te vermijden als u meer een surfer bent dan een sportman. Voor een minder formele kantoorwerkbroek kan een donkere neutrale of olijfkleur geschikt zijn. Een goede tip is om optimaal te dragen voor uw gewicht en lengte.

Probeer een zorgvuldig evenwicht te vinden in de kleuren die u draagt, maar draag niets dat u te veel doet opvallen. In tegenstelling tot vrouwen laat herenkleding geen uitzonderingen op de regels toe, en u kunt niet de uitzondering op de ‘regels’ van de herenmode zijn. Maar er zijn manieren om mannenkleding, met name maatshirts voor heren, op te leuken.

De eerste stap om er goed uit te zien in een overhemd is het zorgvuldig kiezen van een overhemd. Met zorgvuldig bedoel ik een overhemd kiezen dat past bij je lichaamsbouw, kleur en huidskleur. Omdat overhemden een belangrijk statement maken en omdat de look die je kiest zo sterk afhangt van je lichaamsbouw, probeer jeans, zwarte leren schoenen en een zwarte trenchcoat te vermijden.

Als u toch de voorkeur geeft aan jeans, koop dan eenvoudiger paren die passen bij verschillende kleuren. Een sportman kan een donkerblauwe spijkerbroek dragen, maar een effen groene of olijfkleur zal ook passen. Een van de belangrijkste onderdelen van de garderobe van een man is tenslotte de weelderige combinatie van kleuren – smart wear zorgt ervoor dat je er helemaal uitziet.

Als u uw jeans hebt uitgezocht, maak dan uw schoenen schoon en laat ze poetsen. Als je zelf geen goed paar schoenen hebt om te poetsen, koop er dan een. De schoenen van een man maken het beeld van de goed geklede heer compleet – zorgvuldig gekozen overhemden op maat en zorgvuldig gepoetste schoenen – dit is de basis waarop u zich nu moet kleden.

Twee of drie op elkaar drukken in een pak is heel acceptabel, terwijl dat in een overhemd met stropdas er vreemd uit kan zien. Pas echter op dat u niet te veel tegelijk doet. Probeer een mode faux pas te vermijden door één kledingstuk te dragen dat te veel in het oog springt; als je bijvoorbeeld een horloge in de ene hand draagt terwijl je in de andere hand een stropdas draagt, maakt dat je Schandelijk.

Als je horloge toch zichtbaar moet zijn, wikkel er dan een deel van in de buurt van je oog. Zo kun je zowel de tijd zien als wie je bent.

Uniekheid

Tenslotte kan het kiezen van de juiste unieke heren maatshirts voor uw lichaamstype bepalen hoe uniek u kunt zijn. Dit is vooral waar in officiële situaties; maar het is belangrijk om te weten dat het acceptabel is om je bij bepaalde gelegenheden op een bepaalde manier te kleden. De meeste mensen zullen niemand anders afzeiken, maar als u anders bent en u anders kleedt, kunnen mensen heel goed naar u kijken met een welwillende blik.

T-shirts zijn de meest casual vorm van kleding. Ze kunnen echt begeerlijk zijn, maar alleen als ze goed gedragen worden. Zorg ervoor dat ze je echt goed passen. Ze moeten je ook goed staan, maar je kunt ze er goed uit laten zien door de manier waarop je ze stylet. Maak van een casual T-shirt een fashion statement met slechts een paar accenten.