Loading…

READY TO ROCK?

Click the button below to start exploring our website and learn more about our awesome company
Start exploring

Hoe u uw kantoorruimte instelt

construction workers using laptop on construction site - architect stockfoto's en -beelden

Als u een kamer opnieuw wilt ontwerpen en een bepaalde look of feel wilt, hoeft u niet verder te zoeken dan Limburg. U kunt zich onderscheiden van uw collega’s door de stijl en duurzaamheid te hebben die perfect zijn voor uw product en accessoires.

Het spijt ons – er bestaat geen kamer

Limburg is een volledig functioneel en efficiënt gebouw en kantoor. Minder dan 2,5 mijl van oquileries, commerciële en industriële parken, meerdere winkels en Gallivable kantoren Greenfield rijk onder. Gelegen in het hart van een gebied dat wordt omringd door meer dan 150 bedrijven in Ierland, biedt Limburg een ruime keuze aan kantoorruimte, winkels en die luxe nieuwe stadscentrumstructuren die ideaal zijn voor diegenen die zowel prestige als een goed verlichte winkelpui nodig hebben.

Kwaliteit en waarde – beide!

Wat uw kantoorruimte ook nodig heeft, hier zijn de gemiddelde eigenschappen om uit te kiezen:

Kleine kantoorruimte:

L Maak eerst de architect duidelijk waar u naar op zoek bent, zodat u weet dat de architect over alle benodigde vaardigheden en hulpmiddelen beschikt om het met gemak en precisie te doen. Hoe zorg je ervoor dat je kantoorruimte voelt en met je meebeweegt? Verlang je naar een kleine getransformeerde kamer? Van AL uw wensen en behoeften, informeer de architect om u een precieze reeks instructies te geven van wat u wilt.

verslaafd aan het aanbod van kantoren en zelfs vergaderzalen die beschikbaar zijn en aan alles wat ze te bieden hebben. We kunnen alles leveren, van een ultra-interviewruimte met een gebogen, moderne uitstraling tot een eigentijdse vergaderruimte gemaakt in ultrahoge specifieke kleuren, materialen en afwerkingen in combinatie met ultramoderne audiovisuele systemen. We zijn ook toegewijd om onze klanten te helpen precies te specificeren wat ze willen en hebben jarenlange ervaring in het produceren van alles wat aan hun behoeften voldoet.

Vraag één-op-één belang in het ontwerpproces, in alles wat je wilt en heb een duidelijk begrip van alle elementen die in je kantoorruimte moeten worden geïnstalleerd. Of wees voorbereid op een assortiment van creatieve, uitstekende ontwerpen die misschien alleen het letterlijke citaat zijn zonder te rennen met het gebruik.

Grote geavanceerde kantoorruimte:

We put a lot of time and effort into understanding the businesses that we work with and going above and beyond to meet their needs. This allows both client and architect to build relationships that are founded on personal attention, integrity and above average attention to detail. We take time to understand their organisation and build a trusted relationship with them, from this very foundation, we are able to elicit every aspect that you want from an office, without this trust, it will not be possible to produce that closeness and commitment towards the end requirements of the client

We are highly experienced in office design and we truly think that our ability to the properly set the tone and attraction of any space we design is well beyond definition. Whether providing an exquisiteee designed workspace, perfect for the needs of larger corporations; a heady, inviting and large meeting space for conferences, exhibitions, exhibitions and presentations or a no prisoners space that is manic and dark, there is something to suit every need.

Het vermogen om iteraties van goede kwaliteit voor uw kantoor te maken, hangt samen met de ervaring die de opdrachtgever en ontwerper hebben met het ontwerpproces. Ze zijn op zoek naar elke manier om dergelijke ontwerpmogelijkheden te maximaliseren. Bovendien is wat u van een kantoor eist, boven alles, dat u het gevoel hebt dat u werkt voor het team dat u de meeste waarde zal bieden – voor meer informatie en details over het beleid en de voorwaarden kunt u contact opnemen met ons ontwerpteam per e-mail op info@limburgerdesign.ie.

Vertrouw ons om een ​​kleurenschema te leveren dat representatief is voor het bedrijf – dit helpt de klant zich in lijn te voelen met de ethos en waarden van het bedrijf. Een unieke werkruimte creëren die een ontspannen sfeer creëert.